Telefon / Whatsapp : 0726.863.140

Program magazin :

Luni - Vineri : 10.00 - 19.00

Sambata : 10.00 - 16.00

Duminica - Inchis 

 

S.C. Daniel's Luxury Tim S.R.L. va prezinta o gama larga de  produse de lux originale, de la parfumuri, ceasuri, ochelari, genti, portofele si cosmetice  intr-o forma online virtual cat si in magazinul nostru din Timisoara, strada Amforei nr.5.  Am inceput din dorinta de a avea produse de brad la preturi accesibile. Suntem o echipa de oameni increzatori si optimisti, dornici sa va puna la dispozitie cadoul perfect pentru dumneavoastra sau cineva drag voua. Munca, perseverenta si pasiunea sunt ingredientele noastre preferate.
Pe scurt, noi suntem Daniel’s Luxury Tim.

   

 Timpul tau e pretios pentru noi asa ca ne preocupam sa fim alaturi de tine,ori de cate ori ai nevoie de diverse informatii si sfaturi pe care le poti primi de la noi contactandu-ne. Asadar, te asteptam in magazinul nostru.

     

Cu o experienta de peste 10 ani pe piata de parfumuri de lux originale, am devenit lideri, am studiat si analizat dorintele clientului si consideram ca putem face fata oricaror cerinte de parfumuri din partea dumneavoastra. De asemenea ne-am specializat si in alegerea potrivita a tuturor celorlalte produse de brand pe care le comercializam, ceasuri, ochelari, genti, portofele si cosmetice.

    

Site-ul este cu rol informativ, pentru disponibilitatea stocului va rugam sa ne contactati.

Loading...